1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580936 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1926086

Sv: Silly Season 2018/2019
Om det värvas en back betyder det att en förmodligen får lämna. Vild gissning någon?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2018/2019
jå1: Förhoppningen är någon av följande:

Janne - Gissningsvis dyrast i laget i förhållande till vad man får tillbaka, framförallt om man vill lösgöra medel för en tillspetsning av laget.

Falk - Absolut inte motsvarat förväntningarna - överflödig, verkar bra på att ta utvisningar om man vill hitta något positivt.

Printz - Överflödig om man skall behålla de två ovanstående, annars en budgetvariant av de båda nämnda, utan att för den delen vara nämnvärt sämre på något sätt, skadad nu.

Min gissning:

Drugge - Lätt att få något annat lag att ta över kontraktet, har på pappret kvalitéer som i princip alla lag eftersöker. Samtidigt så vill nog inte Drugge vara kvar heller om det blir helt uppenbart att klubben inte vill investera vidare i honom, till skillnad från "backklipporna" där Janne ändå bara är här för pengarna, skiter nog i om klubben tror på honom eller inte, Printz lägger sannolikt av efter säsongen oavsett och Falk kan nog inte ställa så högra krav.

Vidare spår jag att Drugge kommer gå in på ordinarie backpar ikväll och kommer få den speltid som hans prestation kan motivera och dessutom tid i PP. Gör han en toppmatch så kommer man jobba stenhårt för att få bort någon av ovanstående tre, gör han en svårbedömd insats kommer han få chansen mot Örebro på Lördag men gör han en undermålig insats så ryker han.
Sannolikt med motiveringen -"Oscar är en jättebra kille men både vi och han kände att det inte riktigt har stämt här hos oss och önskar honom lycka till i framtiden".

Jag tycker att Drugge är en spännande spelare att ha i laget, och nyfiken på om han håller på denna nivån. Men är han den enda spelaren vi kan få iväg för att skapa utrymme för en värvning som ökar våra chanser mot ett nytt SHL kontrakt, grundat på att det förmodligen är helt omöjligt att få iväg J, F, P så tycker jag inte klubben agerar fel.

Slutgissat för stunden
Kommentera

Sv: Silly Season 2018/2019
jå1: Ja får nån lämna så är det ju Drugge som lär åka. Han får ju knappt spela nåt. Konstigt för han är ju inte sämre än Molinder o några andra kan man tycka. Men han ligger nog risigt till.
Kommentera