1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

515813 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1928773

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2018-12-06
Olle: Nu är du sådär onyanserat magsur igen. Har samarinen tagit slut?
Såklart att ingen är nöjd med 0 poäng och en evighetslång förlustsvit på bortais. Men jag liksom flera andra här är nöjd med insatsen idag. Jag tyckte dom jobbade och slet exemplariskt i tre perioder, det är svårt att begära mer.
Jag har några rätt enögda Lakers-polare som faktiskt tyckte att dom hade flyt idag. Både med domslut och poäng.
Att spela jämnt borta mot ett ordinarie Lakers, sånär som på Pesonen, är inte så illa pinkat i min bok.
Begär man mer än så av laget saknar man verklighetsanknytning. Man kan spela bra och förlora likväl som att vinna när man suger. Ikväll gällde det förstnämnda, i lördags blev det seger trots att vi stora delar av matchen var jävligt obra.

Får jag välja väljer jag såklart vinst och bra spel, men på lördag får vi gärna dia hur mycket von helst om vi snor med oss tre poäng från Gavlerinken.
+12
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers - Timrå IK 2018-12-06
RunarUp: onyanserad, efter 12:e raka förlusten. Ja detta forum har sannerligen utvecklat sig till en ständig miljöpartistisk valvaka, dom flesta är lika kravlösa som en importerad skinka från Litauen.

På tolv matcher hade jag förväntat mig att Timrå skulle vinna minst en match mot tjeckiska landslaget eller Washington Capitals. Jag tycker det är exceptionellt att man kan inte lyckats snubbla in en puck och hålla ledningen i minst en av dessa matcher.
+4
Kommentera