1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580479 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1931710

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2018-12-21
frölunda spelade inte bra sista 10
men gjorde inga tabbar
men vann ändå
förra matchen vi leder med 2-1
ett antal tabbar av oss...= torsk
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2018-12-21
roger_sundsvall: Ganska säker på att detta var vändningen. Efter Frölundas 3-0 så försökte de spela ett aggresivt försvarsspel sista perioden o lyckades ganska bra. Det visade mig, som såg matchen i TV:n att Timrå är på rätt väg även om det tagit lång tid att få till det. Nu blir fortsättningen roligare. God Jul på er alla!
Kommentera

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2018-12-21
roger_sundsvall: Bara jag som känner att Drugges speltid ikväll endast existerade på grund av artikeln om honom tidigare idag? Utan den hade han nog nött bänk hela matchen.

Så jävligt att se. Tycker fan synd om Drugge. Han kan ju omöjligt vara sämre än övriga backar på att få igenom skott från blå? Starta karln vid tek offensivt i pp och håll tummarna att man vinner teckningen åtminstone. Va faan liksom!

Tyckte även att Jansson stod för ett positivt inhopp. Kändes rapp, stor och skapade en del. Men fick han spela nått mer efter utvisningen han tog? Jag uppfattade det som om det blev bänken för honom efter det. Kan ha fel dock.

Känns lite stressat från ledarhåll. Hur ska laget, och individerna, utvecklas om det absolut inte är okej att göra misstag? Vem vågar spela sitt spel fullt ut under dom premisserna? Och hur ska dom som blir bänkad efter ett misstag känna förtroende för ledarna om några spelare får göra misstag på misstag utan att bänkas?

Fast å andra sidan; dog inte förtroendet lite för ledarstaben när man gjorde bedömningen att Molinder, bland andra, minsann skulle vara med och leka i SHL?

Positivt då? Jo, men så jävla långt borta var vi inte. En skridsko från målvakten, ett par regelrätta domslut och lite flax hade gjort att vi nått oavgjort i alla fall. Brattström väldigt bra halva matchen. Bygg vidare på honom så lär han sig returhantering i skarpt läge.
Kommentera