1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578039 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1932470

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2018-12-26
Smokey: Om du tänker efter så tror jag nog du förstår vad Nomaden menar med det han säger. Det är många som spytt galla här på Timrå då det gått dåligt. Även jag..man skäms lite efteråt för man vet ju att killarna gör sitt bästa på isen. Man blir frustrerad för man vill så gärna och mycket att det ska gå bra för laget och är livrädd för att åka ur. (alla fall jag) Dom som spytt galla har (även jag) har vart lika snabba på att hylla Timrå och deras spel då det vart en kämpaseger som igår.
Det hör till att brinna till på sitt lag då det går dåligt. Människans natur. Och spelarna och ledarna ska ha press på sig. Dom är proffs och tjänar fan så bra med pengar och vi supporters betalar dyrt för att dessa hjältar ska få hålla på med det dom älskar mest. Att spela hockey!! Visst fan har vi supporter rätt att få skälla lite då och då?
Jag kräver allt av spelarna oavsett om dom spelar i HA el i SHL. Om laget är byggt för HA eller ej. Nu är vi i SHL och jag tror att spelarna och ledarna mår bra av att känna att vi supporters är passionerade. Man svär och blir förbannad på laget, man svär och blir förbannad på nån här på HS. Alla vi som är här är ju bröder egentligen som har samma passion för en sak. Det är lätt det blir hett då. Vi är olika och tycker och tänker inte alltid samma sak. Sånt är livet, sån är människan. !
Nu gruppkram och jag tror gårdagensmatch vart en jävla turboboost för laget att nu jävlar, VI kan vi också. Vi är Timrå IK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2018-12-26
Tikkare: Du har rätt. Kloka ord.
Kommentera