1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1935046

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2019-01-05
fermo: Kite kuriosa: I den 52:a omgången är följande match intressant för oss.

Mora IK - Timrå IK. Jalas Arena.
Lär bli en nagelbitare utan dess like.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2019-01-05
TimraStockholm: Förhoppningsvis är den inte ett dugg intressant. Åtminstone inte för oss. I den bästa av världar parker vi på en säker plats då.

Matchen idag då? I ärlighetens namn såg jag alldeles för lite av den för att göra några djuplodande analyser. Jag såg tredje. Jag såg Frölunda göra 4-2 och jag såg den episka upphämtning Timrå stod för.

Låt oss stanna där. Få lite perspektiv på saker. För en månad sedan hade deras 4-2 mål inlett det monumentala raset för Timrå. Vi hade säckat ihop, blivit små och släppt in ett par kassar till. Vi hade försökt gjort något men motståndarna hade spelat av det hela ganska komfortabelt.

Men faktiskt inte idag. Inte nu. Och det säger oss en hel del. Vi börjar se en utveckling. En tydlighet i spelet. En tro på sig själv. Vi börjar se - vad jag tror - Anderssons filosofi och mantra sätta sig. Och visst; en otippad vinst borta kan hända när som; även en blind höna... Jada jada.... Men den här segern, den här vändningen kommer inte av en slump. Spelet har blivit bättre och bättre successivt, framför allt dom sista 5-10 matcherna. Och nu äntligen fick vi lite lön för mödan.

Och det ger mig hopp. Kanske inte så mycket att vi ska undkomma kval. Men åtminstone så pass att jag tror att vi kommer att stå väl rustade den dagen kvalet inleds. Det känns ta mig faan ganska bra!

Drugge då'rå; mål idag. Så jävla perfekt. Mannen som berör. Nu hoppas jag att det här var startskottet på vår näste franchise player. Vår Åkerman. Vår Erik Karlsson Light. Vår givna pp-back de närmsta tio åren. Åh, vad jag hoppas!
Kommentera