1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1937203

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2019-01-12
EllaDa: Det ligger mycket i det du säger. Kan tänka mig att Falk är ett typexempel på en spelare som är "svår" att bänka pga det.
Håller med om att det är känns konstigt att man valt att ha så många seniorbaclar med kontrakt. Falk, Printz och Söderberg hade man klarat sig utan på planen.
Janne J såg bedrövlig ut i början men har spelat upp sig rejält, tycker jag. Finns helt klart mycket hockey i den något orörliga kroppen, men om han är värd pengen är dock oklart. Men kan bli viktig i längden.
Idag fanns det fog för kritik mot Hardegård men jag tycker generellt att folk är för tuff i kraven på vissa spelare, bl.a. honom. Själv tycker jag Hardegård är ett av flera framtidnsamn och nog anser jag att han varit så pass bra så han gör rätt för sig om man jämför med flera andra backar i laget som har mycket mer rutin och som lyfter klart högre löner.
I min bok är Larsson, Kinnvall, Hardegård och Jalasvaara dugliga backar i SHL. Offensivt håller Drugge hög klass och förhoppningsvis får han chansen att växa in i kostymen även defensivt.
Molinder är på gränsen nu och gör nog sin sista säsong känns det som. Falk har jag redan sagt vad jag tycker om, måste blir mer modern i sitt spel och jag just nu ser jag inte den utvecklingen komma och hans tvåårskontrakt känns sådär. Printz är passé och Söderberg på fel nivå.
Förhoppningsvis blir målvakterna jämnare i sina prestationer. Det, i kombination med lite smartare värderingar i egen zon och rejälare tag framför kassen, skulle räcka långt så länge offensiven är så pass bra som den varit senaste matcherna.
Kommentera