1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1946619

Sv: Silly Season 2018/2019
luffaren: han kommer inte få stå något, men bra med en reserv ändå. Såg att AIK köpte loss Justin C från khk.. bra värvning för AIK, dåligt för oss
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2018/2019
Tonymontana: AIK drivs verkligen som supportrarna önskar. Är det så vi vill att Timrå ska göra också? Låtsas som att pengar inte är ett faktum. Vad tror ni kommer hända med AIK ifall dom inte går upp i år? I bästa fall kommer dom harva vid slutspelsstrecket i HA, och de är i bästa fall. Men även om dom går upp, vad har dom för medel att hålla sig kvar? Först ska dom betala fallskärm. Sen kommer inte cmore pengarna som ett brev på posten, det är ju inte så att man vinner kvalet å sen rasslar det till på bankkontot.

Sen ni som säger att ni hellre ser Timrå harva på i HA. Vad är de för jävla loser-mentalitet? Roligare att kolla på matcherna som betyder något? Inte en matchjävel betyder något med den mentaliteten, eller är drömmen att vinna serien i HA, sen finalen i HA men sedan torska kvalet? Nu gör dom väl säkert om hur man går upp så vi får väl sikta på en andra plats då.

Jag med många andra var inställda på en riktigt lång och tung säsong, det gäller att hitta andra ljusglimtar sånahär säsonger. Wedin innan han vart skadad tex, sånt han gör är roligt att se även om man ligger sist i serien. Personligen har jag kollat mycket upp utvecklingen av spelare vi troligtvis kan få behålla. Kinnvall är ju helt fantastisk på den fronten men han är faktiskt inte ensam om att ha tagit sjumilakliv.

Det jag kan hålla med om är att det suger att förlora en hockeymatch, och de är jobbigt att ställa in sig på kval. Men OM vi klarar oss kvar, vad kommer våra spelare kunna åstadkomma nästa säsong då? Vi som inte satsar på legoknektar och utvecklar unga spelare och i princip odlar timråhjärtan. Vad kommer ett sånt lag göra då dom blivit varm i kläderna? Jag har iaf höga förhoppningar på framtiden.

Mvh evig optimist.
Kommentera

Sv: Silly Season 2018/2019
Var det inte backar vi ville ha ?
Kommentera