1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581127 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1948371

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Håller med, hur skall vi bli en klubb som är känd att satsa på unga lovande talanger om man inte ens i detta läge testar nån junior?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: det som slår mej är hur lilla sketna Rögle och Mora kan lyckas så bra? Särskilt Mora, en liten skithåla i skogen? Vad beror detta på? Är dom bättre i ledningen? Förmågan att scouta och hitta spelare, Jag tycker Timrå med sin historia och kultur och ett mycket större upptagningområde både då det gäller publik och spelare så är vi sämre, Nästan så Mora har mer publik på sina matcher. Jag tycker Timrå har misslyckats med mycket, inte bara spelet på plan. Grunden byggs i ett gott ledarskap i en förening, där har Timrå inte gjort 100 procent. Nu skyller många på ekonomin,,till viss del är det så. Men Mora har är ingen superrik klubb heller.
Det är slött i Timrå har jag en känsla av, och så har det vart sen en viss solariesolande Linkan tog över sportchefs uppdraget. Man kunde ha sina åsikter om Tomas Johansson, men det hände lite saker i föreningen alla fall då. Vart är glöden nu? Publiken sviker,,vill gå så långt som att säga att Timrås publik är stora medgångssupporters. Går laget bra är det ett av Sveriges bästa med ett grymt tryck i ladan. Timrå liknar lite av hur Sverige ser ut idag i övrigt. Ingen bryr sig om kaoset.
Kommentera