1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

553241 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #1953447

Sv: Apropå nånting...
Jonte verkar ha det lite kämpigt. Hoppas han kommer tillbaka till nästa säsong
https://hockeynews.se...cles/7410/

Dock inte helt otippat beteende från Vancouverfansen. De brände ju ner halva staden efter stanley cup förlusten 2011
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kallekoskinen99: Nu är jag ganska vinklad i frågan men jag tycker det är ganska vidrigt hur många fans/ledare i NHL beter sig i denna situation. Världens bästa och även mest bortskämda liga. Massor av anklagelser mot spelare utan några som helst belägg. "Ville inte göra jobbet för att ta sig upp" "Krävde NHL-plats" "Ljuger om trade:en" är några av sakerna som han anklagats för. Våra kommentarer om Mattias Guter framstår som snälla i jämförelse med det flera av vancouver-fansen tycker.

Utica tappade Palmu tidigare under säsongen. Precis som med Dahlén så var det problem med coachen då också. Det är ofattbart för mig hur en farmarliga, där man ska utvecklas, har coaching-stil som skäller ut spelare och bänkar dom vid misstag. Hur ska dom kunna förbättra sitt spel när dom bänkas? Hoppas San José har lite vettiga AHL-coacher så Dahlén får ha roligt att spela hockey igen.
+11
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
10 spelare skadade/frågetecken ikväll. Känns som att förberedelserna inför kvalet är i full gång, Timrå återstoden av grundserien måste vara som gratis poäng...
Kommentera