1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1953967

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2019-03-05
Förväntade mig absolut ingenting inför match. Halva laget borta mot ett Örebro med formkurva spikrakt uppåt.

Hursom... Plus i kanten för Korvis som stod för räddningar vi inte sett på hela säsongen hittills, jäkligt kul att se!

Billmos formtoppar i slutet av säsongen precis som förra!

Nielsen - Framtidsnamn, oerhört mogen i sitt spel.

Hållander gör återigen en kanoninsats, kedjan med honom Thörnkvist och Rensfeldt kan man spika nu, överlägset Timrås bästa femma igår.

JalleJanne är en back vi kan lita på nu, han och HåLarssa är väl de två backarna jag är tryggast med på isen.

Spelet framför eget mål lämnar en del att önska, vi har helt klart materialet för att vinna fler kamper där, och framförallt ska man inte få stå framför burväktarn helt obevakat, skärpning!

Sedan hoppas jag man lyckas inkludera forwards bättre i det defensiva spelet, ohyggligt mycket skit som våra backar får när det egentligen är forwards som är lika stora bovar i dramat.

Det skall ju inte automatiskt bli mål bara för att en back gör ett misstag/ramlar eller bara blir överspelad, avsaknaden av naturliga centrar gör oss otroligt sårbara i just detta moment såklart.

Om man nu halva laget är borta igen nästa match, låt junisarna/utfyllnadsspelarna ta mer istid, poängen är helt oviktiga, gillar inte att exempelvis Larssa fortsättningsvis snittar mest istid i ligan som lagets viktigaste pjäs när inte matcherna betyder något.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2019-03-05
TIK-Lund: Nielsen har imponerat något oerhört på mig. Knappt ett enda misstag hittills, säkra och hårda passningar på bladet och otippat lite problem i det fysiska spelet. Sedan blixtrade han till med skridskoåkingen under gårdagens match när han drog en rajd upp längs högerflanken, såg ut som en oljad blixt!

Som tidigare är jag fortsatt positiv och hoppfull inför kvalet.
Törna - fisk(Rens) - Hållander som alla lirade bra igår som en andra line. Tar plats bakom Wedda-Palmberg-Laxen. Bilmos som är riktigt het nu kliver in i en tredje line och får sällskap av Ohlsson som jag tycker utvecklats mycket under säsongen och är jävligt nyttig i spelet.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2019-03-05
TIK-Lund: Jag hakar på dig i din analys och plussar också lite för Rensfeldt, Hållander, Bilmos sedan känns det som att JalleJanne börjar hitta ett stabilt och bra backspel, kanske inte glänser som Nick Ebert men igår såg jag honom lösa de flesta situationer på ett helt annat sätt än vad våra andra backar gjort under säsongen. Instämmer också i din analys att vi måste bli bättre på att städa framför egen kasse. På tok för enkelt idag för motståndare att parkera i ansiktet på våran målis
Kommentera