1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1961776

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
The great one: Instämmer
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Ja, fuck me sideways vilken matchjävel! Bittert för Oskars som var bättre i 60 minuter, men likförbannat gick på pumpen. Som andra konstaterat - den känslan kan vi alltför väl.

Men, det syntes att Oskars var inne i matchtempo och fullpumpade med självförtroende. Timrå såg överlag rätt sega ut. Och försvarsspelet var stora stunder horribelt. Inte blev det bättre av att Svedberg inledde med stora skälvan och skänkte bort ett mål direkt...

Nu är vi inne i det och vet vad som väntar. All press på Oskars på fredag. Hur hanterar dom en så bitter förlust? I finalen mot AIK studsade dom tebaks efter utskåpning i första, och det finns väl risk för att dom växer av faktumet att dom faktiskt var bättre under ordinarie tid. Å andra sidan - trots det blev det pisk...

Men, hörrni! Hur jävla gött mår män ändå inte nu. Få saker är skönare än en sån här seger. 15 sekunder från torsk, kvittering, skott i stolpens insida i sudden...och ett sent, sjukt skönt sudden-avgörande.

1 down, 3 to go! Hockey är en underbar sport!
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Där kom den. Nådastöten.

Fördel Timrå enligt Wennerholm.

Jahapp. Det var kul så länge det varade, som finnen sa.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Nån som vet hur det gick med Gallo ? Tror att det var han som försvann i mitten av period 4
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
En saga om två höfter.

Vilmos Gallo som hoppar och trycker in en kvitteringspuck via gluten i slutsekunder - hoppas nu att det är bra med honom. Kommer bli otroligt viktig!

Och Salmonsson som lägger i en ny växel i den där robothöften dom sydde in i honom nere i Tyskland, gasar förbi backen och styr upp pucken i mål. Jag spottade ut en munfull te i ren exaltering - blir till att tvätta mattan imorrn. Men vad gör det?

1-0 I MATCHER!
Låst ämne