1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582414 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1961805

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Hockeyoraklet: för att citera Oskar Nilsson ”Det är hockey, man har varit med om det förr. De har äckligt flyt. Så känns det nu efter matchen. Jag hoppas de vet om det också, att de har rejält flyt,Vi är ett bättre hockeylag än dem. Jag tror vi tar det”

Jag påstår inte att vi är något super lag precis, men nog fasiken är vi bättre än Oskarshamn när allt kommer till kritan. Vi har inte spelat match på två veckor, vilket man såg hos vissa spelare idag. Men tro mig, på fredag kommer det vara en helt annan fart ifrån oss. Vi var bättre än Oskarshamn idag, och vi kommer knappast bli sämre.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Tonymontana: jag vet inte vem Oskar Nilsson är, jag utgår från att han är en av smålänningarna. Det han säger uttrycks ju i affekt, han vet nog innerst inne att dom försatte en bra chans att skaka Timrå i den här matchen men alla med minst ett öga och en normalbegåvning förstår ju att Timrå är det bättre laget i den här matchen. Vi kanske inte är det nästa match, det här kan fortfarande bli en ”Modo - leksand”-serie, men jag tror (och hoppas) att Oskarshamn har väckt lagmaskinen Timrå IK och vi fick just bensin på elden. Oskarshamn är ingen lagmaskin, dom har ett par vassa offensiva spelare. End of story. Jämför Oskarshamns PP mot oss och mot AIK. 1/3 PP är ok, dom får några skott på målet. I övrigt skapar dom ingenting. Detta PP som var så otroligt giftigt mot AIK.

Sen det här med att dom är ett bättre hockeylag och att dom kommer att vinna...jag känner igen det från någonstans...O...Ove hette han tror jag? Molin? Oskarshamns coach förresten, han verkar vara mer intresserad av att få in billiga pikar (”det var en bra match här i Sundsvall”) än att analysera matchen. Det kan dom gärna fortsätta fokusera på.
Låst ämne