1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1961809

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Tonymontana: jag vet inte vem Oskar Nilsson är, jag utgår från att han är en av smålänningarna. Det han säger uttrycks ju i affekt, han vet nog innerst inne att dom försatte en bra chans att skaka Timrå i den här matchen men alla med minst ett öga och en normalbegåvning förstår ju att Timrå är det bättre laget i den här matchen. Vi kanske inte är det nästa match, det här kan fortfarande bli en ”Modo - leksand”-serie, men jag tror (och hoppas) att Oskarshamn har väckt lagmaskinen Timrå IK och vi fick just bensin på elden. Oskarshamn är ingen lagmaskin, dom har ett par vassa offensiva spelare. End of story. Jämför Oskarshamns PP mot oss och mot AIK. 1/3 PP är ok, dom får några skott på målet. I övrigt skapar dom ingenting. Detta PP som var så otroligt giftigt mot AIK.

Sen det här med att dom är ett bättre hockeylag och att dom kommer att vinna...jag känner igen det från någonstans...O...Ove hette han tror jag? Molin? Oskarshamns coach förresten, han verkar vara mer intresserad av att få in billiga pikar (”det var en bra match här i Sundsvall”) än att analysera matchen. Det kan dom gärna fortsätta fokusera på.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Hockeyoraklet: Tror inte "här i sundsvall" var en pik alls, dom skulle flyga hem idag, dom bor säkert i Sundsvall, vilket även 95% av Timrås lag gör.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Mycket kan man säga om matchen och flera spelares insatser. Men, det positiva:
1) 1-0 i matcher till oss.
2) Tifot, introt och inramningen. Toppklass!
3) Gustav Nielsen. Wow. Bäste back och det är inte han som ska vara bäst i en sån här match.
3 vinster kvar. Vad som än krävs! Jag skiter i hur det ser ut bara det är vi som tar den fjärde segern.
Låst ämne