1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582321 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1962941

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
modomille: Njae håller ej med. Kommer ihåg Bibic i Linköping i Början av säsongen. Försökte sjäv tackla Blomberg men kom själv fel in i tacklingen och erkände att det inte var fel av Blomberg. För att ta ett exempel.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Sputnik: Är det inte så här det ligger till.
1) Laxens fall och IOK'arns påbörjade checking/tackling gör att någon form av kontakt blir omöjlig att avvärja. Det är så att säga olyckliga omständigheter.
2) Hur denna kontakt fullbordas med OIK'arns vänster knä som den kroppsdel som tar första smällen och det rakt i huvudet på Laxen ser inte bara ut som olyckliga omständigheter. Antagligen är adrenalinpåslaget så pass mycket att han låter det bli en rejälare tjuvsmäll än vad det kunde ha blivit om han försökt att inte låta all kraft träffa huvudet. Jag jämför lite i fotboll när en spelare kommer in i en närkamp och har en motspelare under sig och "råkar" sätta dobbarna på olämpliga ställen.

Med detta sagt är det inte omöjligt att någon Timråspelare hade gjort något liknande i stundens hetta. Vet inte hur en påföljd borde se ut dock och det låter jag bli i att spekulera om.
Låst ämne