1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580035 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1963513

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Kerstin_k: Svedberg har absolut klivit upp flera nivåer men för att se så är det mycket bättre att stå upp än att sitta på knä. Går fortare att falla ned än att hinna upp. Han lämnar oceaner av nät synligt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
uhahl: Svedberg har blivit bättre. Det har inte vårt försvarsspel blivit. En enda sak har givit oss lite momentum under säsongen och det är när Brattström fått stå, då har vi visat tendenser till ett moget försvarsspel. Personligen skiter jag i att Svedberg stått på huvet ibland och förmodligen gör det bättre just nu än vad Brattström hade gjort. Med ett moget försvar behöver inte målvakten stå på huvet.

Brattström skulle fått starta denna serie. SM i efterklokhet nu men näääär man får en tendens till bättring, vaaaarför kan inte modofredde bara kapitalisera på detta, varför måste han hela tiden gå tillbaka till en laguppställning som inte fungerar????
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
uhahl: ja; Svedberg har en tendens att gå ner på knä för fort. Just vid det här målet tycker jag dock inte att han kan beskyllas. Då är det andra - typ den hela legionen av forwards som skymde egen målvakt och gav fan i skytten - som får ta på sig målet.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
uhahl: Problemet är inte att han går ner på knä, det gör så gott som ALLA av dagens målvakter, det är en produkt av butterfly-stilen, men Svedberg har en tendens att göra sig otroligt liten när han går ner, han hukar sig och ser nästan puckrädd ut, en målvakt i hans storlek brukar kunna gå ner på knä samtidigt som man nästan täcker upp till ribban med dom gigantiska axelskydden.
Låst ämne