1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1963515

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
The great one: Två HA lag som möts. Det ena har allt att vinna och det andra allt att förlora. Detta är ett mentalt spel... Vi har inte en enda riktig center, Wedda är ju inte längre NHL Wedda. Vart är vinnarskallarna vart är Sjödin effekten? Ett bräckligt felbyggt lag som inte pallar med. Det är det i a f jag ser på isen. Finns bara en som verkar vilja bli den som avgör och det är Hållander.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Icetea: Det tragiska är ju att Nubben sa att det skulle i en försteback och förstecenter på nått klubbmöte inför säsongen. Dom såg vi inte skymten av. Tyvärr har Nubben varit för hanslingsförlamad denna säsong. Varför har man inte lånat ut, nån av Söderberg, Drugge, Hardegård under säsong och gjort plats för breddback som har varit med förr på denna nivån(inte en seg kloss som Printz)
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Icetea: Hållander var vår bästa spelare förra matchen oxå. Hoppas han kan köra en snabbkurs hur man hanterar mental anspänning till övriga i perrepausen 😉
Förutom Svedda tycker jag att oxå Boyce och Gallos gör det bra utifrån vad de kan tillföra. Tyvärr är det ju inga poängspelare dock.
Nä va fasiken. Nu sticker jag ut hakan och säger att Boyce avgör det här. Japp så blir det !!
Låst ämne