1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582320 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1964521

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Lilleply: 1. Vart tog miljonerna vägen? 2. Ville man vara kvar i SHL? 3. Varför förstärkte man inte i.s.f. för att klara kvalet?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Nisse på Mon: Jag vet inte om man ska vara glad eller besviken över att vi kommer att ha ett historiskt stort överskott i kapital om vi åker ur shl. Man hade utan problem kunnat investerat 2-3 miljoner till för att överleva i Shl och ändå haft många miljoner i överskott.
Jag kommer i alla fall inte att jubla över dessa miljoner, ledande personer i föreningen borde fundera på att göra annat än att sänka föreningens anseende på detta sätt. Usch vad dåligt saker o ting sköts.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Nisse på Mon: nubben kanske har lite problem med huvudräkningen? Investera 6-7 mkr för att vinna 40 mkr...nej jag tror vi skiter i det va? Vi får ju 6 mkr gratis när vi åker ur!

Det är sorgset att man tagit så enkelt på uppgiften att stanna kvar i SHL när det är så otroligt svårt att ta sig upp igen. Är det i allsvenskan som klubben vill spela? Det kanske är så?
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Nisse på Mon: på Mon}: Nu ställer du bra frågor. Svar är det dock ont om förutom Nubbens "Folk har ingen aning om vad det kostar"
"Det var ju kul så länge det varade" skriver en del. Kul? Vart då? Den här jävla säsongen har väl varit allt annat än kul. Den dog när Nubben beklagade sig över att han ställts inför mission impossible och tyvärr inte skulle kunna ge oss en chans ens. Så jävla tragiskt agerat från början till slut av föreningen...
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Bäst av 3 nu då . 2 hemma . I övrigt hittar jag inget positivt idag . Svedberg är bra i 2 perioder . Sen the old usual när varenda hög puck sitter
Låst ämne