1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1964635

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Sputnik: men andra lag har värvat heeela säsongen lång, det är bara nubben som inte har kunnat förstärka laget?

Säger som en annan skribent här på HS: Bevis! Ge mig bevis på att nubben inte haft något annat alternativ än att spela lotto med hela klubbens SHL-existens denna säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Hockeyoraklet: Mora tex har ju gjort ett par spetsvärvningar under säsongen. Även om de får kvala med. Tror dock de maler på nu efter senaste matchen. Visserligen gjorde de väl nån sån där fansens värvning med pengar från privatpersoner och företag. Men varför gjorde man inte det från Timrås håll med då? Aktiemissionen blev en flopp och borde ha handlat om att förstärka lagey före alla andra önskedrömmar, kan lova att fler folk lagt pengar då.

Hela den här säsongen känns bortkastad om vi åker ur nu. Man har tyckt synd om sig själva, vi gick upp för tidigt, folk förstår inte vad allt kostar bla. Bla. Bla. Förlåt för att jag är så sjukt negativ men hela den här säsongen känns så menlös på nått sätt. Fått stryk på stryk och sen har man bara trott att allt kommer vända av sig själv i ett kval? Jag hade intalat mig att vi faktislt skulle vara favoriter i ett kval, fy vad jag lurat mig själv.
Låst ämne