1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580578 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1964693

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
kulltorp: Hoppas å tror det kan bli en skillnad i laget med Olofsson, Salle, Berglund å snart Jalle. Brattström?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Kovalchuk: Fan frågan är om man inte helt enkelt ska chansa nu, det sitter i skallen hos spelarna, och de med störst hänghövve och gjutjärnsklubba kan få vila imorgon. in med E.B direkt i ordnarie uppställning, mycket kan man säga och har sagts om vår småvuxne center från huvudstan men att ge sitt absolut yttersta oavsett vad, det kommer han alltid att göra och det behöver Timrå nu.

Kaijser kan få ersätta Collberg rakt av, helvete ta in en junis som kan ge 200% bara genom möjligheten att få spela om det skulle vara så.

Robot kan få även han ta en funderare till förmån för någon annan över om dedär välbetalda kontraktet som pp specialist någonstans som han verkar åka runt och gottar sig i inte skulle kännas ljuvare om Timrå fick vara kvar ändå.

Huvudlöst att ge Wedda mest istid av alla just nu, för varje sekund han lirar utökar man bara antalet planeter på hans axlar. Ge den tiden till Hållander som för stunden verkar vara undantaget som bekräftar regeln framåt. Är Laxen tillbaka så låt han och Wedin leka av sig i en andrakedja.

In med Korvis, inte för att Svedberg spelat dåligt utan för att få till en förändring.

Carlsson måste vara skadad eller motsv. om inte, dags att han får knyta grillorna nu.

Allt jävla krut vi har i en PP formation, ser hellre att man håller för mycket puck i offensiv zon än att man slarvar bort den hela tiden genom att det ska "jämnas ut".
OCH BESTÄM PÅ FÖRHAND VEM/VILKA SOM SKA BÄRA IN PUCKEN I ANFALLSZON!!!

Som jag ser det är morgondagen Freddans absolut sista chans att hitta en vinnande väg, chansa!
Spelsystem vs "spelsystem" kommer vi aldrig klara kontraktet med och något eget grundspel kan vi nog glömma, nu är det spelarkvalité vi har att utmana med.

Allt som har hänt fram till just nu, kan ni älta i all evighet, det förändrar dock inte ett skit.
Jag har fan inte gett upp, men nu gäller det att greppa varenda jävla halmstrå som existerar.

Citerar Mats Lusth: "It aint over til the fat lady sings, eller nått sånt"
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Jag tror att detta var precis vad vi behövde. Vi har resultatmässigt varit med i alla matcher tidigare trots halvtaskigt spel. Kanske känner man sig lite okej med det.

Igår fick man bevisat att det krävs mycket mer. Tar man denna förlust på rätt sätt så Krämaren man ur lite mer. Tar man det på fel sätt så krossar man sitt eget självförtroende helt och hållet och det är kört.

Vi kan ju åtminstone i den mån i själva kan visa att det inte är kört genom att gå på de matcher vi kan.

Kämpa Timrå!
Låst ämne