1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581425 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1965766

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Sputnik: Skall iså fall vara om Ohlsson blir extra forward och Laxen går in istället. Ohlsson är väl nyttig på sitt sätt, men Laxen är dimensioner bättre på att trycka fast och behålla puck i off zon.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Nu är det i sämsta fall 2 matcher kvar på säsongen. Jag kan knappt se matcherna nu, jag ser inte fram emot dem. Hur skönt det än var med segern igår hoppas jag att alla spelare och ledare precis som jag inte glädjer oss mer än 30 sekunder efter, för det är fortfarande en match kvar.

Sen börjar den kladdiga och allt för ljusa sommaren. Flera månader utan hockey, flera månader förhoppning om att se en starkare laguppställning än tidigare år. En förväntan att några hemvändare (vid fortsatt god vigör) ska komma och bli en del av den stommen vi ska bygga vidare på.

Det är så infernaliskt tudelade känslor. Jag hatar de här matcherna, jag älskar dem. Jag vill att det bara ska vara över, men jag vill aldrig att det ska ta slut.

Oavsett serie nästa säsong vet jag att jag kommer att se mer eller mindre varje match. Låt oss hoppas på att vi avslutar säsongen med en seger.
Låst ämne