1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582170 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1966749

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
fantasilos: det är så bittert, när det varit uppenbart för så många, att man väljer att köra på Svedberg i dom viktigaste matcherna när hans enda track record, både statistiskt och mentalt, från grundspelet har visat att han är en dålig målvakt.

Minns ni ifjol när KHK ställde honken? Man riktigt kände att ”yes, nu har dom en labil föredetting i målet, nu kan vad som helst gå in” (vilket också hände). Svedberg är som honken var fast flera gånger sämre. Faktum är att om någon ersatte Svedberg med honken på måndag så skulle jag ta det bytet rakt av.

Freddan och nubben skulle ha svalt stoltheten när man insåg att man kastat bort pengarna på Svedberg och ställt Brattström istället. Vad är det värsta som kunnat hända? Svedberg skulle blivit sur och bytt klubb efter säsongen? Det skulle ju, i alla lägen, ändå hända!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Hockeyoraklet: Måste sitta i prestige nu. Han har varit svajig precis varje match och idag (igår nu ser jag) var han tungan på vågen till Oskarshamns fördel. Han MÅSTE bort men Freddan vågar nog inte tyvärr. Lirar han Svedberg och han gör en lika dålig insats med förlust som facit på måndag så är allt tidigare positivt kring både Nubben och Freddan borta.
Låst ämne