1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1966738

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Axle San: Absolut har han gjort bra matcher men han har inte kunnat leverera då vi behövt det.

Han har antagligen högst lön av samtliga i laget. Man kan hitta en målvakt som levererat på den nivå han gjort för säkert en fjärdedel av vad han tjänar.

Som Knylan skrev i ett inlägg är vi inte ens det lag som släppt till flest skott i skottsektorn eller på mål under säsongen samt att Svedberg också har sämst räddningsprocent av en målvakt i SHL sedan 09/10 är ju en sak som pekar på att han inte räcker till.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
fantasilos: det är så bittert, när det varit uppenbart för så många, att man väljer att köra på Svedberg i dom viktigaste matcherna när hans enda track record, både statistiskt och mentalt, från grundspelet har visat att han är en dålig målvakt.

Minns ni ifjol när KHK ställde honken? Man riktigt kände att ”yes, nu har dom en labil föredetting i målet, nu kan vad som helst gå in” (vilket också hände). Svedberg är som honken var fast flera gånger sämre. Faktum är att om någon ersatte Svedberg med honken på måndag så skulle jag ta det bytet rakt av.

Freddan och nubben skulle ha svalt stoltheten när man insåg att man kastat bort pengarna på Svedberg och ställt Brattström istället. Vad är det värsta som kunnat hända? Svedberg skulle blivit sur och bytt klubb efter säsongen? Det skulle ju, i alla lägen, ändå hända!
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
fantasilos: Japp, och ju mer jag tänker på det ju mer vill jag ha Bratten i mål, visst det är en stor risk att slänga in en matchkall målis i match 7, men det kan vara gamblingen vi behöver och det som gör att vi klarar oss kvar i SHL. Svedberg är sönderläst, dom vet vart dom gör målen, dom säger öppet i media att han är svag där, han släpper in allt där, absolut INGET talar för att Svedberg spikar igen plocksidan på måndag, dom kommer att få sina lägen sätta dom i samma trötta hörn. Hade vi haft en målvakt som tar det han ska idag hade vi varit i SHL, visst våra backar gör misstag, men iaf 4 av målen är ju inte otagbara direkt.
Låst ämne