1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577967 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1966660

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
fantasilos: Jag har då sett bra många matcher med Timrå i alla fall och måste ta Svedberg i försvar en del även om han inte gjort en bra säsong direkt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Axle San: Absolut har han gjort bra matcher men han har inte kunnat leverera då vi behövt det.

Han har antagligen högst lön av samtliga i laget. Man kan hitta en målvakt som levererat på den nivå han gjort för säkert en fjärdedel av vad han tjänar.

Som Knylan skrev i ett inlägg är vi inte ens det lag som släppt till flest skott i skottsektorn eller på mål under säsongen samt att Svedberg också har sämst räddningsprocent av en målvakt i SHL sedan 09/10 är ju en sak som pekar på att han inte räcker till.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Axle San: Svedberg spelade väl i Brynäs tidigare? Jag har aldrig sett en sämre målvakt på den här nivån. Släpper in det mesta som går över midjehöjd på plockhandssidan, släpper massor av returer framför mål, fladdrar och ger ett mycket osäkert intryck. Niklas Svedbergs betyg av ST sporten idag då det verkligen gällde: 1 Underkänd. Det håller inte i kvalmatcher eftersom målvaktsposten är så otroligt utsatt.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Axle San: Exakt han har inte gjort en godkänd säsong totalt sett. Han har på förhand varit vår absolut störste stjärna. Vi hade behövt en målvakt som steppat upp likt Fasth gjorde för AIK när de gick upp och etablerade sig. Där snackar vi en målvakt som ensam räddade AIK på egen hand många matcher. För att nämna en.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Axle San:

Sa redan i november att ni kunde ta tillbaka Svedberg. Kan inte varit många skott mot vänsterkrysset då ni tog guld? Han är grym efter isen, det ska han ha. Men han går ju ned på knä 3 sekunder innan varje skott. Nog om detta. 7:e avgörande inte läge byta keeper nu. Finns en chans kvar.
Låst ämne