1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1968020

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Jämtlandsfil: Nä det är svårt att coacha bort Falks bjudning vid 0-2....

Mot alla odds har jag sovit riktigt bra inatt. Vaknar upp till en vardag som är väldigt mycket just det, vardag. Inte helvetet men inte sådär lite extra färgglad som den skulle kunnat vara. Nubben ska självklart vara kvar, det är bland det viktigaste nu. Idag tar jag till mig hans ord i intervjun:

"Timrå IK kommer fortsätta och vi kommer fortsätta på det sättet vi har gjort, att satsa på unga svenska spelare, och sen får vi se hur långt det räcker."
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
mikenomad: Jag är mer upprörd over Wedins försvarsspel på 0-1. Han lämnar sin markering och går som tredje Timrå-spelare mot puckföraren. Där blev NHL-Wedda plötsligt P12-Wedda.

Vid 0-2 vet jag inte vem som först missar pucken och det överraskar nog Falk som är felvänd och får puckjäveln på skridskon och vips är det ett friläge. Men som, sagt med det försvarsspel vi visat upp i SHL och i kvalet är det svårt att vinna mot vilket motstånd det än må vara.

Vad gör vi nu då?
Gillar tanken att det ska satsas ungt och hemvävt. Men jag tror att den vandringen kan bli låååång. Tycker inte att man kategoriskt ska säga nej till allt och alla som inte har ett svenskt pass. Med bra scouting och lite tur kan man hitta pärlor betydligt billigare än vad en motsvarande svensk spelare kostar.

Blir den satsningen ett självändamål så är klubben snett ute i mina ögon. Målsättningen måste väl vara att bygga ett så starkt lag som möjligt, och innebär det att vi plockar in en eller annan transatlant eller finne så må det väl vara hänt.
Eller är jag fel ute?
Låst ämne