1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

517044 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1968297

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Bragd-Birger: just ”bortkastat” är ett ord jag skriver under på. Jag minns hur det var förra gången vi åkte ur. Då var man ledsen, då var det sorg. Nu är jag bara förbannad. Vilket monumentalt misslyckande det här har varit. Alla pratar om tidernas mirakel i SHL. Och ja, vi har spelat upp ett lag i SHL som inte ens är nämnvärt intresserade av att vara där.

Jag trodde inte det skulle kännas lika jobbigt den här gången men när jag ser bilder från Oskarshamn på nyheterna så kokar jag. Visst är dom värda sin plats men inte för att dom spelade så fruktansvärt bra utan för att vi uppträdde så amatörmässigt i hela processen. Visst, det är ingen picknick att etablera sig i SHL numera, men när man väl fått chansen och sen bara pissar bort den...det är svårsmält, det går inte att acceptera.

Många vill ha kvar nubben. Personligen har jag svårt att greppa att lagbygget blev så fruktansvärt dåligt. Att han står i intervju under kvalet och säger att det inte är hela världen om vi åker ur. Brinner han för det här på samma sätt som förr? Kanske det är läge för en sportchef med nytt tänk och nya idéer. Vad har vi för nytta av en sportchef som står och säger att det är svårt att få spelare av klass till Timrå och att marknaden är snustorr?
+4
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Hockeyoraklet: Nej, det känns som att Nubben under hela säsongen haft en väldigt defensiv framtoning, vilket knappast gjort laget starkare.

Redan innan säsongen var han ju ute och snackade ner vårt lags kapacitet. Det är en sak om han tänker det, men så jävla opsykologisk kan man inte vara att det första man gör är att snacka ner de spelare man just värvat. Ännu mer konstigt med tanke på att vi hade vår s k aktie på ingång också. Sämre PR än så kan man ju inte få för en aktielansering än att chefen går ut och säger att företaget suger.

Nej, Nubben har inte lyckats i år, varken medialt eller med värvningarna. Men tycker jag nog ändå att han ska bli kvar just nu, dock enbart p g a att det redan är så sent att börja bygga lag och att försöka hitta en vettig ny sportchef nu är snudd på omöjligt.

Att Freddan bör gå borde vara en no-brainer för alla som sett matcherna under året. Han har redan fått fler chanser än han förtjänat att "sätta" spelet och det enda som hänt är en försämring över tid. I höstas hade vi faktiskt någon slags spelide i ett antal matcher, även om det är svårt att minnas det just nu. Var Freddan lyckades tappa bort den är för mig fortfarande en gåta.
+4
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Det är inte ofta jag lider med ett lag som man får slå ut, men denna gången lider jag lite med er faktiskt , då jag tycker ni är fans med hjärtat på rätt plats . När vi vann mot AIK i HA finalen så brydde jag mig inte ett dugg. Just för att AIK inte vet vad ödmjukhet är . Men igår när jag tittade på era spelare samt såg intervjun så blev man lite tårögd för där visar eran tränare ödmjukhet samt att han inte vill ta nått ifrån iko för deras prestation. All cred till er , ni har verkligen ställt upp för erat lag . ❤️
+19
Låst ämne