1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

516372 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1970135

Sv: Silly Season 2019-2020
Nog för att vi tappade Didde, Haukeland och Karlsson när vi gick upp, samt JJ men osäker på om han gjort någon större skillnad för oss. Men alltså, IKO. De har ju fan inte en spelare kvar känns det som. Visst, Rifalk är kvar. Men stommen, de viktigaste spelarna har ju dragit, förutom Thelin som dansade en sommar under kvalet men annars är i klass med Johan Persson. Det kommer finnas en slagpåse deluxe i SHL nästa säsong. Kapten Engström klar för Växjö nu också. Hillding kommer dra. In kommer hockeyettanspelare. Och Kenttä har dragit.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Backhandflipp: vi hade inte en spelare kvar efter förra säsongen heller och värvade div 1 spelare och gick upp! Det var väntat att Engström skulle lämna , inget nytt för oss oskarshamnare . Nu har de bara värvat lite bredd enligt rykten , som med hög sannolikhet kommer bli utlånade när säsongen drar igång ! Det roliga är att dessa div 1 spelare som blir värvade nu , har varit klara sen ett tag , då det är kenttä som har scoutat dem under en längre tid . Daniel stolt , gör jobbet som kenttä har lagt fram till honom ! Det finns en hel del intressanta namn på deras lista , bara att vänta och se vad som händer !
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2019-2020
Backhandflipp: Hade glömt J.J. Hade han inte grym teknings statistik? Också en spelare som kanske gjort att matchserien tippat över till oss bara p g a specialegenskap. Var lirar han nu och hur har det gått för honom?
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2019-2020
Backhandflipp: Allvarligt, är det så illa för dom? Jisses vilket antiklimax det kan bli...
Kommentera

Sv: Silly Season 2019-2020
Backhandflipp: Ja, jag såg en intervju i en paus med deras nya sportchef, kändes ju sådär. Men det vara bara ett första intryck ska jag säga..
Kommentera