1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582242 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1971430

Sv: Silly Season 2019-2020
mikenomad: Det enda som är patetiskt och skrämmande här är folks okunskap hur branschen fungerar. För ett lag som Timrå med den supporterskaran den har spelar dom kommande 6-8 veckorna mindre roll. I höst kommer alla här som vanligt glömt av vem som presenterades när och inte. Likväl kommer ekot efter Brattström vara bortglömt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
SebastianH: Timrå IK har den supporterskara de förtjänar, varken mer eller mindre. Man har väldigt framgångsrikt lyckats "marknadsföra" Timrå som den lilla fattiga kusinen från landet som står med mössan i handen och är tacksam som kanske får vara med och leka.

Alla svårigheter som bottnar i att man är en liten obetydlig klubb utan egentliga resurser att göra sig gällande har man nogsamt genom åren matat ut.

Då är det ju lite trist att man inte istället arbetat för att ge en annan bild av sig. Historia i all ära, men det kanske är dags att låta lillstrimma och andra få lite ro nu och fokusera på att bygga bilden av Timrå IK som en förening med framtiden framför sig och inte bakom sig.

Därutöver verkar det finnas en underliggande förväntan att publiken ska sluta upp först och resultaten sedan. Det ansvaret kan man aldrig lägga på en betalande allmänhet i sport/nöjesbranchen.

Publiken kommer först när produkten är tillräckligt attraktiv, det är närmast en naturlag
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
SebastianH: Vad menar du? Det finns och har alltid funnits ett missnöje över hur Timrå IK sköter kommunikationen utåt. Det är vad det här handlar om. Att Nubben är i full gång att värva ihop ett slagkraftigt lag tror jag egentligen ingen tvivlar på och det sköter han the Nubben way.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Vi får väl se OM Nubbsen har några Påskägg att dela ut till oss i veckan?
Annars kan vi göra en annons på " BLOCKET "
under kategorin " KÖPES " .....
Spelare till Timrå IK sökes till HA säsong 2019/2020!!
Ring Nubben: 070............
Ring Timrå IKs kansli....
Vid intresse intresse ring el skicka in ett CV via mail eller fax....
Helst innan vi har ispremiär i början utav augusti!!
Så får vi se om vi ger just dig chansen att lira med oss i vinter 👍🏼🏒🥅🇩🇰🇸🇪
Låst ämne