1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1972326

Sv: Silly Season 2019-2020
Ullf: vi behöver gå upp inom 3 år säger jag. Ett år nu med att bara landa på fötterna, nästa år med att hitta unga utvecklingsbara spelare (18-22år) och skriva dom på 2års kontrakt. Sedan fylla resten av laget med veteraner, spelare som kan lära dom unga spelare vad som krävs, gärna någon förebild också.

Vi kommer aldrig värva ett helt nytt lag och det lag vi går upp med kommer vi behålla stora delar av. Därför är det bra om dom vi tar med oss går mot sitt naturliga nästa steg i karriären.

Timrå måste omgående sätta upp och gå ut med en tydlig plan. Både supportrar och framtida spelare skulle glädjas över det. Vem fan vill spela i ett lag utan en framtidsplan? Och vem vill gå på matcher en säsong då klubben inte har några ambitioner? Visst kommer många av oss dyka upp ändå, men medgångssupportrarna behövs och dom behöver man locka till sig. Så Timrå IK, visa oss era planer så kan vi sova lite bättre om kvällarna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Öndulat: Håller med om mycket du skriver och just att vara tydlig mot sponsorer, supportrar o publik är ju viktigt. Har fortfarande en känsla av att klubbens existens i SHL inte var prio ett i a f om man läser vad klubbchefen säger i intervjun. Snålade i SHL verkar göra att de går starkare ur det här ”misslyckandet” Inte så stor förlust att ramla ur verkar det ju inte heller vara...???
Har lagen som går upp nån verklig chans att överleva i SHL egentligen? Mora klarade två säsonger....Karlskrona.. Leksand.. Timrå...
Att gå upp är enklare än att stanna kvar. Det funkar inte ofta att åka runt i SHL o torska de flesta matcherna under en säsong för att sedan mentalt klara av ett kval vilket vi sett ett antal år nu.
För att locka publik så skulle ett SHL behöva bestå av en norr o söder division. Lule, Skellhell, Björklöven, MoDo, Timrå, Brynäs o Leksand + nåt lag till i norr. Många derbyn och endast två möten med söderlagen. Vild idé va!
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Öndulat: Precis! Lite framtidstro, för nya spelare kommer det! Därför tycker jag att det ska läggas pengar på tränarsidan, så att dom som vi får hit kan känna att dom har en chans att utvecklas!
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Ikväll rinn dä lätt....
R.I.P NATTSUDD
Svante Grundberg...😢❤
Låst ämne