1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

518894 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1973560

Sv: Silly Season 2019-2020
Puckat: Det håller jag verkligen med om. Jag förstår att det kan finnas en skillnad mellan att Nubben säger att en spelare är ”klar” och att det sedan ska finnas ett kontrakt och sedermera ett pressmeddelande, men det är ju helt uppenbart så att klubben vill sprida ut det hela. Detta hade jag köpt helt och hållet om man då inte mitt uppe i allt också ska släppa säsongskorten, då blir det bara onödigt tramsigt.

Om det nu finns några potenta namn bland de där namnen som sajnat och är ”klara” så är det väl bara att köra? Bättre draghjälp kan ju inte en försäljning av säsongskort få. För några år sedan så gnälldes det på att man klumpade ihop massvis av spelare (tror det var typ 12 spelare i det som kom ut under våren efter att vi åkte ur senast), då ändrade klubben taktik. Nu blir det ju bara trams däremot.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Knylan: Jag förstår verkligen inte vad som sker. Vart är pressmeddelandena? Om inget kommer i dag så är det 2 vardagar och 4 dagar totalt till laget samlas, minst 9 spelare som ska presenteras under den här tiden (förhoppningsvis).
Kommentera