1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

524067 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #1974315

Sv: Silly Season 2019-2020
Håller inte med er alls här faktiskt... Tycker backsidan känns trubbig. Westlund en chansning, ingen som imponerade på mig senast han var här, kan lika gärna gå sönder igen, A.Carlson likaså. J.Carlsson hade en lyckad sejour i Mora, men är väl egentligen samma back som senaste han var här. Kan funka i ett andra backpar, men en försteback är han då inte. Lerebäck ingen back för den här nivån, än. Mycket press på att Hardegård ska studsa tillbaka och att Nielsen ska fortsätta som han avslutade förra säsongen. Lite för mycket chansningar tycker jag men som i slutändan kan falla väl ut också
+2
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Puckat: Jag skulle nog inte säga trubbig, men förstår hur du menar. Det är på inget sätt spetsigt heller, men det vet jag inte heller om det alltid måste vara i det här läget. Jag ömmar för dom som fortsätter att drömma om de där dokumenterat stora poängsummorna bland de spelare vi tar in, framförallt när vi befinner oss på HA-nivå. Att man ska kunna ’veta’ vad det går att förvänta sig av en spelare baserat på vad denne presterat i sin tidigare klubb. Sett ur det perspektivet så är TIK en jobbig klubb att hålla på.

Jag tycker att det finns goda förutsättningar för att vi ska få se en samspelt och dynamisk backsida, lik den vi såg 17/18 som på förhand var betydligt mer befriad från ”spets” än hur läget ser ut nu. Många pucksäkra backar. Men nog fan skulle jag gärna få känna lite pirr på den sista backplatsen också, jag skulle ljuga om jag sa något annat.
+1
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Puckat: Ja stabil bakåt är en sak(om allt faller väl ut) men just ordet trubbig har jag redan också använt för att beskriva våran backsida. Saknar 1-2 backar med en offensiv uppsida.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Puckat: ja vem fan ska vara våran OEL i den backbesättningen??? Varken backsidan eller centerbesättningen känns topp 5... än. Nu måste nästa värvning vara en 30 min back och en klass center för 1a kedjan.
+1
Låst ämne