1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1976323

Sv: Silly Season 2019-2020
Från intervjun med Lööke:

"De(Lööke och Dahlén) har under åren bland annat spelat i juniorlandslaget tillsammans, och blev framför allt tajta under Löökes tidigare sejour i Timrå.

– Han (Dahlén) tyckte det var grymt kul när det blev klart. Han hade sagt innan, gett mig lite pikar och så, att jag skulle komma tillbaka hit. Även om det inte var ett svårt val för mig heller, så är det klart att han var med och pushade lite, det var han.

– Han har ju ett väldigt stort Timråhjärta. Jag vet inte vad det är som gör det, men bara på det året som jag var här så märkte jag också av att man får det. Man blir fast i föreningen. Det är svårt att säga om det är folket runt omkring eller vad det är. Men man trivs verkligen här. Jag förstår verkligen hur det kan ha blivit så stort för honom.

De hörs vanligtvis minst en gång i veckan och när Lööke nu varit i Sundsvall har de setts flera dagar."

Två saker att reflektera över:
1. Ännu en spelare som uttrycker att man snabbt får ett stort timråhjärta. Jag tycker att alla som direkt eller indirekt är en del av organisationen och alla supportrar ska ta till sig av detta och känna en stolthet.
2. Kan ju hoppas att, som sputnik skrev tidigare, Dahlén tänker likadant som Lööke och tar ett år i HA för att hitta tillbaka till hockeyglädjen igen. Tänk er dessa två tillsammans i samma line(förslagsvis med Lundin mellan sig). Två goda vänner som bägge har så extremt mycket hockey i sig, nu få spela ihop med stort självförtroende och ett rejält hockeysug.

Men tillsvidare så är detta enbart ett önsketänkande...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
kallekoskinen99: Men det är väl det vi ska ägna Sillyn åt, önsketänkande!!
Låst ämne