1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

518543 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1977012

Sv: Silly Season 2019-2020
kulltorp: Du låter så tvärsäker vad gäller kuben. Den här artikeln tolkar jag som att det inte är gratis för klubben:

Enligt uppgifter till Hockeypuls så kostar en mediakub i den här storleken omkring sex miljoner kronor. Jörgen Wahlberg vill inte kommentera några summor, men berättar att klubben har ett leasingavtal med leverantören.

Hur har ni råd?

– Vi har gjort det här tillsammans med vår arenasponsor och deras IT-leverantör. Vi har säkrat upp den här investeringen tillsammans med dem, så vi känner oss trygga.

Väger ni en sådan här investering mot att till exempel värva spelare till A-laget?

– Nej, det gör vi inte. Vi delar på sådant här. Sporten är sporten och det här är för arenan så att säga. Det är olika budgetar och de påverkar inte varandra, säger Wahlberg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
T T: Enligt mina källor så kostade kuben inte Timrå en krona. NHK tog hela sponsringen, kanske tillsammans med andra sponsorer de fixade. Har mina källor fel så har de fel. Men jag litar på dem.
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2019-2020
Största problemet med denna diskussion är väl inte vart pengarna tagit vägen etc. Det största problemet är att klubben verkar ha slutat helt att kommunicera med sina supportrar. Det kan ju inte direkt undgå dem att det spekuleras hit och dit ang. ekonomi etc.

Det var likadant ifjol, då var det locket på ang. hur klubben resonerade kring förstärkningar gällande spelartruppen. Börja kommunicera med supportrarna innan ałla tröttnar på detta hysch hysch. Lägg korten på bordet!
+9
Kommentera