1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581357 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1983592

Sv: SCA-cupen 2019
kulltorp: Om det var pga ruset av Dahléns återkomst borde Timrå gå upp i år igen då?

Backsidan då, tittar man nu så är ju skillnaden monumental, vi hade tex..

Didrik Strömberg
Jesper Dahlroth
Hampus Larsson
Johannes Kinnvall

Den gode Nubben tyckte tydligen att nuvarande lag skall vara top 5 även utan Dahlén och Westerlund, med tanke på vad man sett hitills så kommer det att bli en ökenvandring även med dem.

Försäsong är iofs försäsong, det jag dock vill se ändå är att de som är yngre kliver fram och visar att dom tar steg, utan det så kommer det här laget att få en jobbig vinter.

Kaijser? Han är ju inte ens elak längre..
Jansson? Nja..

Det finns tyvärr ingen Hållander eller Olofsson i detta lag vad jag kan se, ingen som kan ta dom där kliven som laget behöver för att vara ett topplag.¨

Mittmedia pratar om att 54 ev skall kunna slå Arlbrandts HA rekord på 77 poäng, man undrar ju hur det ens skulle kunna vara möjligt när man inte har lekkamrater och själv ser rätt ointresserad ut.

Brattström kommer att få chansen att briljera i vinter, bäst idag men Hartmann bra även han, kommer att bli viktig för TIK i vinter.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SCA-cupen 2019
Molinder kom tillbaka, blir min sammanfattning hittills.
Låst ämne

Sv: SCA-cupen 2019
NDR: Allsvenskan är j..ligt lång. Låg inte Leksand sist i december i ett av deras sjuttielva återtåg?
Men jag håller med om att ser man inte bra tendenser en 15 matcher in i serien ska Nubb inte vänta för länge på att kalla in Grönhagen... eller i vårat fall blir det väl Eje Lindström eller kanske Lill-Kneten.
Låst ämne