1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1989047

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-09-25
NDR: tycker mig ändå se en del positiva tendenser som skiljer sig från ifjol. Nu har vi vunnit tre raka, och har blivit snäppet bättre för varje match. Dahlén och Lundin hittar bättre och bättre kemi. Vi har spelare lite överallt i laget som faktiskt vill framåt, till skillnad från spelare som Rensfeldt som bara såg Timrå som årets lönecheck.

Skillnaden från ifjol är att då var vi väldigt effektiva och gjorde mål då vi inte förtjänade de medans i år är vi väldigt oeffektiva då vi förtjänar att att göra mål. Men i år ser alla lag delar faktiskt bättre ut, iallafall för den nivå vi spelar på, vi bryter sjukt många anfall tidigt, vi etablerar spel i offensiv zon oftare och lättare, vi har en mycket stabilare målvakt och vi har rediga spetsar och inte bara personer som fick axla rollen då det inte fanns någon annan.

Det jag ser att vi behöver bli bättre på är egentligen bara individuella misstag (inkluderat onödiga utvisningar). Då vi minimerat de kommer vi vara halvvägs där. Idag visste spelarna vart dom hade varandra utan att behöva titta efter, och för mig säger det iallafall nånting.

Topp 5 känns för mig inte orimligt.

En annan positiv grej är att vi inte har nämnt Freddan idag öht. Betyder det att han får godkänt? Och kan vi börja hoppas på att han lärt av sina misstag?

Jaja, jag är evigt optimistisk och ser gärna inte mörkret förens det faller över mig, men det är mina "two cents" iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2019-09-25
Öndulat: Och tänkte ni på matchningen idag?
Dahlén och Co fick väldigt många extrabyten i offensiv zon.
Idag var det ingen defensiv coachning från ledarstaben, det måste även den mest kritiske på forumet hålla med om och gilla.
Nån statistikbitare kan enkelt plocka fram minuterna för förstalinan idag.

Måste vara ledande backtider på dessa tre forwards. Klockar inte dom in på plus 20 minuter såg jag nog en annan match.

Alltid rött, alltid rätt!
Kommentera