1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1991310

Sv: Apropå nånting...
Om vi ska förstärka något så tycker jag ska göra det på forwardssidan. Lite dålig bredd där.
Jag tycker inte Jansson och Kaijser har tagit de kliv jag hade hoppats på.
När vi gick upp lirade Berglund och Boyce i fjärdekedja. Nu är dom i tredje trots att deras kapacitet är densamma som för två år sedan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Röda Tallen: Det är ren lyxkonsumtion vi sysslar med nu om det blir Ragnarsson, precis som med Lavoie för två år sedan. Värvningar som förmodligen bara är att håva in. Vi sitter i en väldigt gynnsam sits just nu där vi får fin utveckling på spelare som är "okända" och laget går som tåget i övrigt, Nubben lär nog ha fler namn än Ragnarsson på sin lista över spelare som befinner sig i en liknande sits där agenterna hört av sig.

Men med det sagt så är Ragnarsson förmodligen en riktigt bra värvning, nu när det isåfall blir en ren värvning och han blir vår spelare. Frågan är bara hur vi rumsterar om för att få plats, det är nog Nubbens huvudbry just nu.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Röda Tallen: Åh, andra sidan har vi spelat fem matcher än så länge. Lite väl tidigt att påstå att dom inte de kliv som förväntas?

Håll i och håll ut. I vår kanske Jansson och Kaijser lirar betydligt högre upp i formationerna?

Överlag jävligt tidigt att spekulera i vem som ska vara kvar och vem som ska bort. Laget ska ju jobba sig igenom säsongen tillsammans, växa ihop som grupp och än är det månader kvar tills Timrå ska vara som bäst. Lite mer tid bör vi kunna ge dom. Dessutom tycker jag, vid en snabb blick på tabellen, att spelarna faktiskt gör mer än förväntat än så länge.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Röda Tallen: Nässén skall ju in med. Där har vi nog ett sparkapital är min känsla. Plus att det hade varit kul att se Fjällström i en fartfylld match som igår med mer öppna ytor.
Kommentera