1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582212 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #199210

Sv: Ruta 1
rådbjer: Härligt med lite klassisk neggo. Det är helt klart för lite Ingmar Bergman här i hockeysverige. I helgen så blir det att dricka mörksvart öl, äta stekt pölsa och bära ner den svartvita teven från vinden. Läste i boken om konstgruppen GuiltyGuilty som klipper i hop Expressen och Aftonbladetlöpsedlar som sedan klistras upp lite här och var i Stockholm...
"RIKS-
PUCKO
FILMADE
LYXBÅT
under
svenska
rallyt!
Är det roligt? Eller att mer fysiskt skapa en "Farlig" bok genom att ge ut en bok med sandpapper på omslagspärmarna. När den ställs i ett bibliotek så är den ett farligt hot mot böckerna bredvid. Är det roligt?
Låt oss alla bli gråterskor för Timrå. Vägra vara glad! Chansen att din flickvänn ska ha bananflugor i busken (tydligen en utrotningshotad art) i stället för flatlöss, är endå i det närmaste obefintlig...
Låt oss åka till Södertälje som ett följe pest och kolerasmittade digerdödsexperter. Dödsmässor är underskattade nöjen. Vänd på alla tabeller. Se svårmodet. Timrå IK är inget jävla glamm!

Nu ska jag ta mina piller och köra ett litet tråkigt fredagstifo i all enkelhet.
Någon som har några fler förslag på tråkiga fredagstifon än willyssons vidriga snorgubbsfontän eller PerHApps förslag om att man ska skrika Linköping 1000 gånger ?
Kommentera