1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1995513

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2019-10-16
DJ Abbot: Jag är fullt ut allvarlig!
Är det ngn som tycker att man bjuder upp i dagens match?? Hockeygodis ngn??
Är det nån som hittills i år sett ett grundspel???
Har vi kanske levt på superdopade specialteams?
Säg att jag har fel...ngn!!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2019-10-16
kulltorp: Grundspel och grundspel, spelarna verkar veta hur de ska agera baserat på omständigheterna som råder, kalla det grundspel om man vill, och där ser det helt okej ut, i synnerhet om man ska jämföra med fjolåret.

Är det något som hackar är det väl isåfall spelidén då kanske, men där skickliga spelare samt specialteams räddat några pinnar.

Tycker många av våra forwards är dåliga på att åka sig till ytor och slöar lite med arbetsinsatsen över 60min, med vissa undantag som blir väldigt synliga i exempelvis Ohlsson, Lindholm, Lööke, kaijser etc.
Sedan kan vi absolut inte vara nöjda med passningsspelet som ställer till det många gånger.

Vi åker inte så mycket skriller som vi skulle behöva och då tappar vi också det raka ”enkla” spelet litegrann. Däremot tycker jag inte nödvändigtvis att alla kedjor måste spela efter samma spelidé men däremot ska man kräva samma insats av alla spelare.

Dags för förstalinan att börja inse att de ska vara föredömen, faktiskt lite pinsamt att dahlen och Lundin är Assisterande efter en insats som kvällens.

Annars är jag verkligen positivt överraskad över hur man hanterar detaljer som att spela sig ur presspel exempelvis, ser ju ljusår bättre ut än det gjorde förra säsongen, bättre än på flera år t o m.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2019-10-16
kulltorp: Det här med att prata om "grundspel" har allt mer börjat likna en supporterklyscha, i stil med "sniper". Är det någon som egentligen vet vad som menas? På vilket sätt saknar vi det? När hade vi senast ett "grundspel" och hur såg det isåfall ut?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2019-10-16
kulltorp: Jag är kluven...Vill gärna ta fram stora sågen efter en sån här insats, men så minns man säsongen 17/18. Då hade vi flertalet sådan här matcher mot defensiva brunkargäng då huvuden skulle rulla. Det jag oroar mig mest för är att Hartmann gick av, tydligen täckte han skott på foten i första. Förhoppningsvis är det "bara" mjukdelskada och på igen om nån dag. Däremot har Wahlgren nog fått sina chanser. Nubben bör ta sig ut på centerjakt snarast....
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2019-10-16
kulltorp: En spännande tanke är ju vart i tabellen vi varit utan vårt överlevererande PP?
Är det ngn som har sett en hemmamatch där laget spelat bra hockey? Västerås? Ja, vi hade maximal utdelning mot ett VIK.som spelade ut oss långa stunder.
Negativ,.nä..men man ser ju vad man ser...
Vinner vi matcher?.Japp!
Hittar vi vägar till poäng? Japp!
Vad händer när vi inte gör det?
Låst ämne