1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2001045

Sv: Silly Season 2019-2020
Sputnik: Njae, Palmberg - jag vet inte jag...

Han slog mig inte som en spelare som kan bära ett lag eller en kedja ens. Tyckte mycket av hans mål tillkom via tillfälligheter hellre än bra spel. Han behöver nån som gör honom bra, hellre än att han gör sin omgivning bra. Han var ju inte först hem heller för att backchecka. Gick det tungt så hängde ju hans huvud vid fotknölarna. Frågan är om det verkligen är den karaktären Timrå IK behöver?

Inte för att jag vet om någon annan ledig spelare som skulle kunna vara ett bättre alternativ. Men jag skulle nog inte göra frivolter om han blev klar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Kerstin_k: Palmberg var kanske SHL:s bästa PP-spelare förra året och var i stort sett ensam den som såg till att vi låg i toppen av PP-statistiken i perioder. Kirurgiskt skicklig på det han gör. Bland forwards gjorde bara Konstantin Komarek och Ryan Lasch fler poäng i PP än Palmberg och då spelade dom i de lag som spelade flest antal PP i hela SHL, Palmberg i det lag som spelade minst antal.

Men pratar man om "känslan" kring Palmberg så håller jag med. Han är en sån typ av spelare som kan se ganska loj och mjuk ut, men jävlar vilken maskin och vad motbevisad man blir om man tittar på vad han faktiskt bidrar med. Den där känslan kring honom som spelare ligger nog dessvärre honom i fatet och är förmodligen anledningen att han småryktas hit och inte till SHL. Perfekt för vår del, vi skulle få seriens bästa offensiva center helt plötsligt.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Kerstin_k: Nej så är det ju. Men frågan är ju, vad finns det på marknaden som sagt. Drömmen är väl en ansvarstagande tvåvägscenter med potential att blomma ut offensivt. Men sådana är väl inte superlätta att hitta även på HA nivå.

Hade ju inte gråtit om Nubben hittat en "Hilding".
Där hade vi en som gjorde skillnad i kvalet för Oskarshamn.
Låst ämne