1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581682 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2003891

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Ditt första stycke stämmer antagligen väldigt bra, särskilt det där med att magkänslor lätt kan bli sanningar på såna här forum.

Dock är jag övertygad om att förändringar i ledarstaben, med tränarbyte som första steg, är absolut nödvändigt om Timrå IK åter ska spänna bågen mot Sverigetoppen. En förening med lite högre ambitioner hade kickat Freddan för ett bra tag sedan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Freddan säger det ju tyvärr bäst själv om sina styrkor och svagheter i tränarrollen och bekräftar det jag hela tiden påpekat. Han är en gruppbyggare men saknar de extra taktiska egenskaperna.

"Den främsta är att bygga grupper, det handlar om att hitta dynamik i laget så att man strävar efter saker och kommer till träningen varje dag och gör det tillsammans. Jag tror jag är bra på att bygga delaktighet. Det jag skulle behöva utveckla är att kunna göra korrigeringar under matcher och det lär man sig mer av varje match man är med. Man måste också rannsaka sig själv varje match och se vad man kunnat göra bättre för att utvecklas som coach."

Tyvärr är Freddan ett "tränarexperiment" som skulle lämnat efter förra säsongen. Han va ju själv inte säker på om han ville va tränare denna säsong ens och där och då skulle Nubben sagt tack och hej...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Exaktamente..
Kommentera