1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2007833

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2019-11-24
LAGINSATSEN
Till att börja med: säsongens bästa match! Bra fart på forwards och snabba förstapass från backarna så vipps var vi genom mittzon.
Ohlsson och Lindholm försvinner lite mer i mängden nu vilket är ett positivt tecken på att fler trampar på nu

Som folk redan nämnt så hade vi bud på ett par mål till, och det är väl egentligen bara effektiviteten som jag har något att anmärka på från igår. Detta är något som vi haft problem med ett tag nu, vilket vår skott% vittnar om (sämst i ligan i spel 5-5).

Senaste tre matcherna så tycker jag att våra målchanser har varit av lite högre kaliber än tidigare. Återstår att se om vi lyfter skott% till normala nivåer eller om det är ett systematiskt bekymmer i laget. Tror på det förstnämnda.


INDIVIDUELLA PRESTATIONER
Hoppas på att Harde fortsätter på inslagen väg nu, och att FIllefilur börjar få lite utdelning på sitt eminenta spel. Isf har vi två giftiga backar offensivt...

ÅngvältsKaijser från start var något jag gillade skarpt. Sätter tonen för resten av laget.

Brattkorv repade sig från Moramatchen och levererade en kanonmatch igen.

Både Nässén och Toblerone börjar verkligen komma in i matchtempot. Den förstnämnda spelar moget över hela banan samtidigt som han besitter offensiv spets och en grym skridskoåkning, och den sistnämnda är rusktigt stark i kroppen, täcker pucken fint i offensiv zon och skapar ytor för lagkamraterna.

Nu hoppas vi på tre pinnar borta mot gurkorna, och sedan en kanonmatch på fredag mot höstlöven där vi alla hjälps åt att fylla ispalatset! Dags för en 5000+ match igen
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2019-11-24
Håkkybåkky: Jag tror och hoppas på en riktig publikmatch på fredag. Blöven kommer med 2 fulladdade bussar, ett spännande toppmöte, det är arenafredag med allt vad det innebär. Söndagens publiksiffra hintade om att publiken börjar hitta till kapellet (endast säsongens 11:e hemmamatch, vilket känns märklig bara det).

Hoppas på en ståplats i lågor, att det INTE tar slut på hamburgare i kiosken som det har gjort minst 5 gånger den här säsongen, att supporterpuben har fixat sitt kassahaveri från i fredags, att både öl och kaffe flödar samt att punschrullarna aldrig har smakat godare! (Rekomenderar dubbelpunsch i logebaren, punschrulle och en femma punsch för 105 pix)
Låst ämne

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2019-11-24
Håkkybåkky: Ni får helst ta löven på övertid eller straffar😉
Låst ämne