1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2007818

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2019-11-24
Clay.2: instämmer. Första 10 var snuskigt bra, där man fullföljde tacklingar, ryggade inte undan. Fanns nog skäl till att man satte in Kaijser vid första tek, som en slags signal till grabbarna hur man ska agera, då han ju spelar med bra tyngd.

Annars skapar vi ju chanser för minst 2 mål till kan jag tycka. Känns konstigt att ha problem med målskyttet när spelare som Hartmann lirar i tredje kedjan.

Tycker att om man kollar på vårt lag så finns ju en enorm potential framåt. Jag tycker det bådar gott framåt i serien ändå, då spelet sätter sig mer och mer, och man börjar hitta kedjor som producerar bättre och bättre.

Även defensiven blir bättre och bättre.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2019-11-24
LAGINSATSEN
Till att börja med: säsongens bästa match! Bra fart på forwards och snabba förstapass från backarna så vipps var vi genom mittzon.
Ohlsson och Lindholm försvinner lite mer i mängden nu vilket är ett positivt tecken på att fler trampar på nu

Som folk redan nämnt så hade vi bud på ett par mål till, och det är väl egentligen bara effektiviteten som jag har något att anmärka på från igår. Detta är något som vi haft problem med ett tag nu, vilket vår skott% vittnar om (sämst i ligan i spel 5-5).

Senaste tre matcherna så tycker jag att våra målchanser har varit av lite högre kaliber än tidigare. Återstår att se om vi lyfter skott% till normala nivåer eller om det är ett systematiskt bekymmer i laget. Tror på det förstnämnda.


INDIVIDUELLA PRESTATIONER
Hoppas på att Harde fortsätter på inslagen väg nu, och att FIllefilur börjar få lite utdelning på sitt eminenta spel. Isf har vi två giftiga backar offensivt...

ÅngvältsKaijser från start var något jag gillade skarpt. Sätter tonen för resten av laget.

Brattkorv repade sig från Moramatchen och levererade en kanonmatch igen.

Både Nässén och Toblerone börjar verkligen komma in i matchtempot. Den förstnämnda spelar moget över hela banan samtidigt som han besitter offensiv spets och en grym skridskoåkning, och den sistnämnda är rusktigt stark i kroppen, täcker pucken fint i offensiv zon och skapar ytor för lagkamraterna.

Nu hoppas vi på tre pinnar borta mot gurkorna, och sedan en kanonmatch på fredag mot höstlöven där vi alla hjälps åt att fylla ispalatset! Dags för en 5000+ match igen
Låst ämne