1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577911 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2012678

Sv: Apropå nånting...
Clay.2: Nej däremot har jag också funderat kring hur man tycker Lindberg är osynlig. Ändå har hal gjort 6 poäng på 10 matcher. Wahlgren som jag hade större förväntningar på har gjort 4 poäng på 24 matcher. Ändå har Wahlgren fått husera i ganska fin omgivning men ändå inte levererat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Lindberg kommer bli nyttig framöver, de där poängen trillar in på grund av att han "råkar" befinna sig på rätt ställen. Däremot är han, precis som Jimmy snackar om i senaste Timråpodden, svår att riktigt greppa som spelare. Känns inte helt synkad med hur vi i övrigt vill spela men gör samtidigt absolut inte bort sig. En sån som Nässén är ju klippt och skuren för det här laget medan Lindberg är lite överallt fortfarande, om man ska jämföra med någon som spelat jämförbart antal matcher. Men Lindberg känns som en spelare som kan stånga in en och annan puck framåt kvalmatcherna i vår, det är ingen slump att båda målen han gjort nu är returer som han bara behövt raka in i kassen.

Situation Wahlgren är fortsatt lite stökig att orientera sig i. Det är en spelare som lika gärna kan vinna poängligan om bara något år, men som är alldeles för ung och i brist av självförtroende för att färga just i dagsläget. Dumt att förhoppningarna på förhand var alldeles för högt ställda.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Har också varit lite kritiskt till Lindberg, samtidigt får man ha i åtanke att man spelar säsongens första matcher nu, och har som sagt gjort 6p på 10 spelade. Fortsätter det och han lyckas "komma in" i det så kan han bli riktigt vass till våren.
Kommentera