1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581346 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2012722

Sv: Apropå nånting...
Clay.2: Jag tror du har missat hela poängen med vad jag vill framföra. Är du arbetslös eller pensionär? Alla har inte gångavstånd till arenan, många vill nog ha lite mer framförhållning än 2 dagar om det ska till en så stor kväll som "Legendarkvällen" när folk ska få träffa Zäta bland annat. Att legendarmatchen spelades inför tomma läktare bekräftar väl precis allt jag säger, varför kommer du och gör dig dum i onödan?

Och för att svara på ditt senaste inlägg, det är ju precis där problemet är, dom går ut med det på facebook bl.a 2 dagar innan deadline, det är jävligt otympligt för dom som bor 10-20 mil ifrån och måste ta ledigt från jobb osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct:Vore det inte bättre att ta kontakt med Timrå och reda ut det med matchen
det finns säkert en anledning
Tråkigt att inte alla kunde komma , jag var ledig men for inte ändå .
Att köpa en tröja på 3 dagar varsel kan inte vara svårt .
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: jag har 80 mil, men hade gärna kommit upp med familjen för detta. Någon natt med bastusvit på Södra och chans att se både legender och matchen.

Helt omöjligt i mitt liv att göra det med 48 timmars varsel, utan att det skaver lite här och var. Nä, det hade ju kunnat bli en supersuccé, men nu när man ser att matchen ändå spelas inför läktare så tomma att man kunde tro att förbundet delat ut läktarstraff känns som en magisk chans man helt missade.
Kommentera