1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2012726

Sv: Apropå nånting...
Synct: jag har 80 mil, men hade gärna kommit upp med familjen för detta. Någon natt med bastusvit på Södra och chans att se både legender och matchen.

Helt omöjligt i mitt liv att göra det med 48 timmars varsel, utan att det skaver lite här och var. Nä, det hade ju kunnat bli en supersuccé, men nu när man ser att matchen ändå spelas inför läktare så tomma att man kunde tro att förbundet delat ut läktarstraff känns som en magisk chans man helt missade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Eugen Sandberg: När det gäller legendarkvällen/dagen/helgen, så var den nog till för spelarna, inte publiken i första hand. Därav den snåla skyltningen inför. De gamla spelarna satt hela matchen på balkongen. Det var inga hyllningar eller andra grejer, förutom då autografskrivningen innan.

Det får man såklart tycka vad man vill om. Jag kan tycka det är en fin gest mot gamla spelare, speciellt de som kanske inte lämnat störst avtryck att visa att deras insats betydde något. Förstår också om vissa supportrar kan känna sig snuvade på att det inte blev ett större baluns och mer klämma och känna.

Jag utgår dock från att #20 kommer få en egen kväll när hans vepa åker upp i taket och vi får en chans att visa vår uppskattning på riktigt.

När det gäller jultröjan så håller jag med. Dålig framförhållning.
Kommentera