1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

527762 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2023191

Sv: Mora IK - Timrå IK 2020-01-15
Gorkyman: "scout" - lär vi ju inte ha råd med om vi fortsätter vara ett HA lag. 3 coacher i båset är jag däremot mer positiv till även på HA nivå. Murley skulle säkert inte göra bort sig som coach för forwards t ex.
+11
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Mora IK - Timrå IK 2020-01-15
JanneH: Jag skulle VÄLDIGT gärna se att man börjar att lägga grunden för en bredare sportslig organisation med hjälp av Murley genom att anställa honom som en hjälptränare.

Tänker mig att i framtiden så har man en tränartrojka som huvudansvariga för A-laget, men sedan har fler "hjälptränare" under det som är mer fasta i sina roller. Typ som målvaktstränare och fystränare i dag, men med flera specialområden typ skottränare, skridskotränare (som man hade fram till denna säsong), dietist, tekniktränare osv. och att dessa hjälptränare jobbar över hela föreningen, kanske från U16 upp till A-laget med en halvideell resurs från U/J-lagen som hjälper till och har bättre koll på spelarens utveckling.

Borde vara vägen man satsar på framåt, skulle säkerligen resultera i ännu mer framgångsrik ungdomsutveckling, proffsigare organisation och färre personberoende nyckelpositioner.

Låter lite som en dröm i dagens läge, men att anställa Murley som hjälptränare skulle vara ett bra första steg tycker jag.
+13
Låst ämne

Sv: Mora IK - Timrå IK 2020-01-15
JanneH: 4 då, eftersom det redan är 3st.
Låst ämne