1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580543 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2027838

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2020-01-25
Hassan:

Ok så det är inte Timrås jobb när dom lånar en spelare och stor del av finansieringen står SJ för? Nyss ville ju SJ ha avkastning på sin investering enligt dig, och där är nog utveckling det första dom tänker på.

Tror du inte detta ingick i låne dealen? Tror du SJ placerar honom i HA ytterligare en säsong ifall han inte utvecklar de bitar dom vill han ska bli bättre på?

Förlåt om jag trampade på en öm tå, han är en bra spelare på denna nivå, men hade trott han skulle vara mer intresserad och leda laget byte efter byte. Skotta in poäng och ösa på i PP gjorde ahlbrandt också, men han blev ingen nhl spelare för det. För antar att detta är Dahléns och SJ:s mål.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2020-01-25
Rytter: Alltså, väljer du att missförstå med flit för att hitta en negativ vinkling?

Vad ingick i lånedealen menar du? Vilka bitar vill SJ att han ska bli bättre på i Timrå? Att han skulle spela BP? Back? Målvaktstränare? Bli lite av en allt i allo? Du får gärna berätta om detta då det inte är något jag fått tagit del av.

Läs intervjun med SJs scout (Sundström, ja, han som spelat med er) så verkar ju rätt mycket handla om att hamna i balans och harmoni, känna att det är kul med hockey igen, kanske få producera och lyckas.

Nu vet inte jag hur mycket NHL du brukar titta på men av det jag sett så är rollerna ännu mer tydliga där. En sån som Dahlén kommer förmodligen aldrig användas i PK i NHL om han nu ens tar sig dit.

Att vara en ledande spelare, vad innebär det då? Att åka runt och smälla på? Att ösa in poäng? Att döda tid i en fjärdelina? Att täcka skott med pelvis?

De spelare i världens bästa liga som behärskar allt detta kan du räkna på en hand.

Det är klart SJ vill ha avkastning på sin investering. Jag tror dock att de är fullt medvetna om vilken roll Dahlén har och skulle få i Timrå. Eller tycker du han används på fel sätt i Timrå sett till att utvecklas? I så fall får du gärna berätta hur och i vilken roll du tror att han har större möjligheter att lyckas.
Låst ämne