1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580943 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2028202

Sv: Silly Season 2019-2020
hockeyärnice: mkt oroväckande ord från Nubben skulle jag säga. Är kassakistan så in i helvete tom att vi inte ens har råd att ersätta en spelare vi blir av med? Fjällström har spelat typ 2-3 matcher på hela säsongen och lär inte komma tillbaka nåt mer. Wahlgren till Västervik och Lööke på skadelistan på obestämd tid och Nubben verkar inte ens intresserad av att Griskatternas bästa forward är tillgänglig på marknaden. Boyce och Berglund i all ära men det är poängproducenter som lockar publik och sponsorer. Att snåla på det är jävla sättet är ju vansinne... det måste ju bara finnas pengar att ersätta Wahlgren. Det måste ju gå att låna nån annan junior än Fjällström.

Gör nåt för i helvete!!! - tåget har börjat rulla och Nubben står kvar på perrongen
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
JanneH: Tycker ni ska vara nöjda och glada om det inte värvas något mer, det kostar pengar och ekonomin har väl inte varit Timrås starkaste sida för att utrycka det milt. Så se det positiva i det hela :)
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
JanneH: När ett lag som Växjö plockar in Marcus Paulsson från motherfucking Mörrum så får man ju en hint om hur gott ställt det egentligen är på spelarfronten.

Gällande Ahl så är väl verkligen frågan vad som egentligen hänt? Så länge inga detaljer framgått så kan man bara spekulera och skulle det INTE ligga några riktigt saftiga grejer och jäsa under ytan så finns det nog fler än SHL-sportchef som varit inne och skummat Ahls Eliteprospectsida idag.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
JanneH: till och med jag, som ofta är irriterande, nästan äckligt optimistiskt och tror alltid Nubben vet vad han håller på med, tycker att något behöver göras. Att Ahl Jr dök upp som ett brev på posten ser jag som ett jävla guldläge. Han är en spelare Dahlén kan leka med, skulle vässa vårat PP och ge oss två riktigt farliga kedjor. Om han inte hamnar i första skulle han ändå göra stor nytta i andra med Nässen och Lindberg.

Handlar det om att kassan är tom så säg de!

Har aldrig förstått det här hemlighetsmakeriet som förekommer konstant inom sportvärlden. Låt oss vad för skada spelare drar på sig, vad spelare kostar, hur ekonomin ligger till, hur många sockerbitar Freddan har i kaffet och allt annat vi frågar om.

Det är trotts allt vi som betalar stora delar av kalaset. Ju mer vi vet ju mer intresserad blir vi, det oundvikliga gnället är ett litet pris att betala tycker jag.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
JanneH: Rent av tjänstefel om man inte plockar in Ahl !!!!! Riktigt giftig spelare med målradar!!!😊👍👍
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
JanneH: Håller med, händer det inget till fönstret stängs så ger man ju upp. För vi lär ju tappa alla "bra" spelare till SHL/utlandet när säsongen är över
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
rättar mig själv lite... enligt ST verkar det som att Wahlgren lånas ut till Västervik i 2 matcher bara. Expressen spekulerar i att det är en ren trejd det rör sig om.
Låst ämne