1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2028206

Sv: Silly Season 2019-2020
JanneH: till och med jag, som ofta är irriterande, nästan äckligt optimistiskt och tror alltid Nubben vet vad han håller på med, tycker att något behöver göras. Att Ahl Jr dök upp som ett brev på posten ser jag som ett jävla guldläge. Han är en spelare Dahlén kan leka med, skulle vässa vårat PP och ge oss två riktigt farliga kedjor. Om han inte hamnar i första skulle han ändå göra stor nytta i andra med Nässen och Lindberg.

Handlar det om att kassan är tom så säg de!

Har aldrig förstått det här hemlighetsmakeriet som förekommer konstant inom sportvärlden. Låt oss vad för skada spelare drar på sig, vad spelare kostar, hur ekonomin ligger till, hur många sockerbitar Freddan har i kaffet och allt annat vi frågar om.

Det är trotts allt vi som betalar stora delar av kalaset. Ju mer vi vet ju mer intresserad blir vi, det oundvikliga gnället är ett litet pris att betala tycker jag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2019-2020
Öndulat: Visste inte att Fred drack kaffe på bit;-)

Tunga skador på våra f.d. young guns, Hållander&Olofsson, denna sässe. Tur i oturen att de inte är i vår trupp... vilken lång skadelista vi hade haft på bärande forwards då.

I övrigt hyser jag inget agg mot Oskars. Förstår inte varför det ska ondas på dom så mycket. Ett lag som står lång ner på min "svarta lista" så länge dom inte möter oss.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Öndulat: Ja är kassan tom så får de fan berätta det. Och jaaaa jag fattar att Ahl's CV nog ligger på SHL lagens bord just nu men när hans agent går ut och säger att han inte hört något från Timrå så är det ändå upprörande. Timrå ska vara det FÖRSTA laget som hör av sig när en sån spelare blir ledig.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2019-2020
Öndulat: Du slår huvet på spiken med ditt inlägg!! Något måste ske för jag tror att vi har en chans att klå den som förlorar i kvalet!!( Om vi värvar)!!!!!
Låst ämne