1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581824 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2031195

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2020-02-05
JanneH: Var 22 dagar sedan vi fick in ett nyförvärv, knappt gått ett dygn sen vi gjorde oss av med Tim och ändå kan man inte ha lite tilltro på att något händer bakom kulisserna.

Jag tror att hemlighetsmakeriet kring spelarrekrytering beror på att man vill minimera konkurrens så långt det bara är möjligt. Alla lags scouting har blindfläckar, så kan man undvika att ens ett lag är och rycker i samma spelare är det värt de.

Med de sagt avskyr jag tystnadskulturen som finns i hockey, varför inte berätta exakt vad för skada någon har t.ex? Och varför i helvete används uttrycket "sticka under stolen" så jävla flitigt av hockeysnubbar? Har verkligen aldrig hört någon utanför hockeyn använda uttrycket.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2020-02-05
Öndulat: Håller med. Tycker generellt att folk har orimliga krav på nyförvärv. Vi har ju ändå plockat på oss ett gäng spelare under säsongen. Detta utgår jag att vi gjort för att förbättra vårt lag som huserat runt plats 3-5 i princip hela säsongen. Alltså vill man väl öka sina chanser?! Att det sedan inte är ”tillräckligt” fräsiga namn har ju såklart med ekonomi att göra. Västerbottens Klondike verkar ju ha outsinliga resurser i år.

Att utan att ha koll på nånting börja gnola om att ”värva ett gäng transatlanter!” Ja, då slutar jag att läsa.
Låst ämne

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2020-02-05
Öndulat: Därför att om du berättar att du har ont i handen så finns det en hel del spelare som kommer att rappa dig på handen så ofta de får möjlighet. Har man problem med en axel så finns det de som kommer att sikta på den när de tacklar osv.
Tystnadskulturen är trist för oss åskådare, men det är för att skydda spelarna.
Låst ämne

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2020-02-05
Öndulat: Om vi hamnar i kval mot förloraren i HA-finalen t.e.x så vill man inte att motståndarna ska veta att Löökes frånvaro var pga axeln eller knä t.e.x, finns alltid spelare som kör tjuvnyp och dom kommer smälla på extra hårt. Är ganska säker på att det är därför man mörkar skador. Sen är ju vissa skador mer uppenbara än andra när dom sker, då har man inget att dölja direkt.
Låst ämne