1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581162 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2031252

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2020-02-05
Linkovich: Japp, samma snack i mitt fikarum..

Även om det är totalt uppgivet inom kansliets väggar så tjänar man jävligt mycket på att drömma, tro och låstas i extern kommunikation att vi ska upp i år, för att locka publik, sponsorer och intresse. Ingen vill se ett uttalat mellanår, än mindre ett tyst mellanår.

När jag ser Spindelmannen på film så tror jag egentligen inte på att det som händer är verkligt, men det blir fan så mycket roligare om jag låstas tro det. Likväl som jag inte tror vi kommer vinna varje match eller gå upp i år, men det blir fan så mycket roligare att se match tre gånger i veckan om jag låstas tro det.

Om inte annat så har man en superstjärna man kan bygga hajp kring och en spelare som har gjort 500+ matcher för klubben. BYGG UPP PROFILERNA! Jag vill se Dahlén göra reklam för DinTurs nya turlista, se Jeremy Boyce jobba på Mohlin Bil i mellandagarna, se Brattström och Ohre ställa upp på en töntig bushållplatsreklam för Ica Maxi's nya matkasse med recept under taglinen: "Den enda kassen vi släpper in" och Morten Madsen stå på Café Charm i Birsta på matchdag för att dela ut gratis wienerbröd till alla som har biljett!
Jag vill inte kunna gå en dag på stan utan att bli påmind om att Timrå IK spelar ishockey.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2020-02-05
RasmusVS: Hur har du tänkt med all reklam? Vem pröjsar för dessa kampanjer?
Låst ämne

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2020-02-05
RasmusVS: Du borde bli klubbchef.
I mitt fikarum så verkar de som lagt fleratalet hundra tusen i sponsring ha tappat intresset. Något måste hända.
Låst ämne

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2020-02-05
RasmusVS: Du vet hur man sänker ett varumärke minsann.
Låst ämne

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2020-02-05
RasmusVS: Det var förbanne mig det finaste jag läst sen jag konfirmerades...😁👍!
Helt klart ska det vara mer aktivitet kring laget . Vi har hockeykultur här och det ska synas bättre än vad det för närvarande gör!
Så hoppas det blir bättre med det o naturligtvis även spelet när vi nu går in i slutskedet av serien.
Förutom en stabil vinst ikväll vill jag nu se fart i spelet. För även om vi nu har några skador ska vi bara vinna mot Karlskrona om vi spelar som vi vet att vi kan.
Men ser det ut som det gjort sista månaden(frånsett de 10 sista minuterna mot Tälje då vi spelade som vi ska göra) då är jag rädd för att vi åker på en torsk ikväll.
Nä nu vill jag verkligen se det spel som vi ska spela(Modo borta) annars får de lyfta ut herrarna i båset o plocka in Mr Murley...👊🏒😁!
Låst ämne